Supa de pui cu iarbă de lămâie este un fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă servește 12 și costă 1,76 USD pe porție. O porție conține 148 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți dezosat, varză, coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Pui Cu Iarbă De Lămâie, Pui de iarbă de lămâie cu Orzo cu ierburi, și Iarbă de lămâie și ceai cu gheață de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, aduceți bulionul la fierbere la foc mare. Între timp, scoateți și aruncați straturile exterioare grosiere din iarba de lămâie și tăiați și aruncați capetele tulpinii; clătiți iarba de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De Lămâie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Tăiați fiecare tulpină în lungimi de aproximativ 3 inci. Cu partea plată a unui cuțit, zdrobiți ușor iarba de lămâie și ghimbirul. Clătiți ardeii iute și tăiați una sau două în jumătate pe lungime (folosiți două dacă doriți picant); tulpina ardeii iute rămași (sămânță, dacă doriți, pentru mai puțină căldură), tocați mărunt și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De Lămâie
Ardei Iute
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Adăugați iarbă de lămâie, ghimbir și ardei iute înjumătățiți în bulionul care fierbe. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De Lămâie
Ardei Iute
Ghimbir
Bulion
4
Între timp, clătiți varza și tăiați-o în bucăți de aproximativ 1/4 inch lățime și 2 până la 3 inci lungime. Clătiți ciupercile, tăiați și aruncați capetele tulpinii și părțile decolorate și feliați pe lungime 1/4 inch grosime. Curățați morcovii și feliați 1/4 inch grosime. Clătiți puiul și tăiați-l în felii groase de 1/4 inch de 1 1/2 până la 2 inci lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Varză
Morcov
Pui întreg
5
Cu o lingură cu fante, îndepărtați și aruncați iarba de lămâie, ghimbirul și ardeii iute din bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De Lămâie
Ardei Iute
Ghimbir
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
6
Adăugați varză, ciuperci, morcovi și usturoi în bulion; acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până când morcovii sunt fragede când sunt străpunși, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Varză
Morcov
Usturoi
Bulion
7
Adăugați pui și roșii (inclusiv suc). Acoperiți și gătiți la foc mare până când puiul nu mai este roz în centru (tăiat pentru a testa), 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pui întreg
Suc
8
Adăugați suc de lămâie și sos de pește după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Sos De Pește
9
Serviți supa din tigaie sau turnați într-o tureen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se presară cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
11
Așezați orezul, pene de lămâie, coriandru și ardei iute tocați în boluri separate și oferiți-le cu supă pentru a adăuga după gust.