Supă De Pui Cu Aragaz Lent

Nevoie de o fără gluten, primal și supă integrală 30? Supa de pui cu aragaz lent ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 29 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 45 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, piper, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați 365 de zile de gătit lent: pentru supă de pui și Pesto cu aragaz lent, 365 de zile de gătit lent: pentru pui cu aragaz lent și supă Orzo, și Supă de Pesto de legume de vară cu aragaz lent {și un cadou cu aragaz lent!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați apa, morcovii, țelina, ceapa și frunza de dafin într-un aragaz lent de 6 litri sau mai mare și amestecați pentru a combina; pus deoparte.
Așezați sarea măsurată, piperul măsurat și cimbru într-un castron mic și amestecați pentru a combina; pune deoparte.
Așezați puiul pe o suprafață de lucru sau pe o tăietură și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Tăiați și aruncați orice grăsime suplimentară care atârnă în jurul cavității corpului.
Stropiți uleiul pe pui și frecați-l pe toată pielea. Condimentați în interior și în exterior cu amestecul de cimbru.
Așezați puiul deasupra legumelor în aragazul lent. Acoperiți și gătiți până când puiul este gătit și cade de pe oase, aproximativ 6 ore la maxim sau 8 ore la minim.
Transferați puiul pe o foaie de copt cu margini. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, dar încă cald, folosiți-vă mâinile pentru a sfărâma carnea în bucăți de mușcătură (aruncați pielea, cartilajul și oasele). Întoarceți puiul mărunțit în aragazul lent și adăugați pătrunjelul.
Adăugați orezul sau tăiței, dacă utilizați, și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.