Supă De Pui Cu Aragaz Lent

Supă De Pui Cu Aragaz Lent
Nevoie de o fără gluten, primal și supă integrală 30? Supa de pui cu aragaz lent ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 29 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 45 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, piper, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați 365 de zile de gătit lent: pentru supă de pui și Pesto cu aragaz lent, 365 de zile de gătit lent: pentru pui cu aragaz lent și supă Orzo, și Supă de Pesto de legume de vară cu aragaz lent {și un cadou cu aragaz lent!} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați apa, morcovii, țelina, ceapa și frunza de dafin într-un aragaz lent de 6 litri sau mai mare și amestecați pentru a combina; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Așezați sarea măsurată, piperul măsurat și cimbru într-un castron mic și amestecați pentru a combina; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați puiul pe o suprafață de lucru sau pe o tăietură și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Tăiați și aruncați orice grăsime suplimentară care atârnă în jurul cavității corpului.
5
Stropiți uleiul pe pui și frecați-l pe toată pielea. Condimentați în interior și în exterior cu amestecul de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Așezați puiul deasupra legumelor în aragazul lent. Acoperiți și gătiți până când puiul este gătit și cade de pe oase, aproximativ 6 ore la maxim sau 8 ore la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Transferați puiul pe o foaie de copt cu margini. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, dar încă cald, folosiți-vă mâinile pentru a sfărâma carnea în bucăți de mușcătură (aruncați pielea, cartilajul și oasele). Întoarceți puiul mărunțit în aragazul lent și adăugați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
8
Adăugați orezul sau tăiței, dacă utilizați, și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista