Supă De Pui Caesar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de Caesar de pui. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.73 pe portie. O porție conține 286 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cartoful roșcat, bulionul de pui, coaja de parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată de paste de pui Caesar cu pansament ușor Caesar, și Salată Caesar cu pui Caesar la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți supa: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez sau oală cu fund greu la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, usturoiul și 1 linguriță de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de pui, 3 căni de apă, cartoful și coaja de parmezan. Condimentează puiul cu sare și piper și adaugă în oală. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți până când puiul este gătit, aproximativ 15 minute.
Scoateți puiul pe o farfurie folosind clești și lăsați să se răcească.
Combinați maioneza, parmezanul ras, sucul de lămâie, hamsiile, sosul fierbinte, usturoiul, câteva măcinări de piper și 1 lingură de apă într-un blender sau robot de bucătărie; piure până se omogenizează.
Tăiați bagheta pe jumătate pe lungime, apoi feliați în bucăți groase de 1/2 inci. Aranjați pe o foaie de copt și ungeți cu amestecul de maioneză, rezervând 2 linguri pentru topping.
Presărați pătrunjelul, coaja de lămâie și mai mult parmezan;coaceți până devin aurii, aproximativ 10 minute.
Adăugați salata și smântâna grea în oală și gătiți până când salata este fragedă, 8 până la 10 minute. Aruncați coaja de parmezan.
Transferați supa într-un blender și piureul până se omogenizează. Reveniți la oală și condimentați cu sare și piper. Se toacă puiul și se adaugă în supă; se încălzește la foc mediu. Împărțiți între boluri, stropiți cu amestecul de maioneză rezervat și acoperiți cu crutoane și mai mult piper.
Sursă foto: Johnny Miller