Supă De Praz De Morcovi
Nevoie de un supă fără gluten? Supa de Praz de morcovi ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 82 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 10. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți morcovi, bulion de pui, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă de praz și morcov, Curry Supa De Morcov-Praz, și Supă cremoasă de cartofi, morcovi și praz.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, se sotează prazul în margarină până se înmoaie.
Adăugați morcovi, cartofi și bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede. Se răcește la temperatura camerei.
Îndepărtați legumele cu o lingură pliată într-un blender sau robot de bucătărie.
Adăugați suficient lichid de gătit pentru a acoperi; amestecați până se omogenizează. Reveniți la pan. Se amestecă laptele și piperul; se încălzește.