Supă De Praz De Cartofi
Supa de Praz de cartofi ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 123 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola, bulion de legume, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Cartofi Și Praz, Șuncă de cartofi și supă de praz, și Supă De Praz De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați praz; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați bulion de cartofi și legume; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când cartoful este fraged.
Așezați 3 căni de amestec de cartofi într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează. Întoarceți amestecul în piure în tigaie; aduceți la foc mic. Se amestecă rucola, sarea și piperul; gatiti 2 minute sau pana cand rucola se ofileste.