Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de Praz de sparanghel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 155 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 73 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, sare, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Supă de sparanghel și praz, Supă de sparanghel și praz, și Supă de sparanghel, praz și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, se sotează prazul și ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați cartofii, morcovii, sarea, bulionul și orezul. Acoperiți și aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți timp de 25-30 de minute. Se amestecă sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4
Adăugați spanacul, piperul și smântâna; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)