Supa de porumb vegetariană ușoară ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 363 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 78 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați porumb de kernel, lapte degresat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Încercați Cremă Vegetariană Prăjită De Porumb, Recolta de toamnă porumb Vegetarian și ciorbă de Butternut, și Șuncă ușoară și pudră de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare la foc mediu, topiți untul. Gatiti ceapa si telina in unt 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți făina și gătiți încă 6 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Se amestecă în bulion și se fierbe 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se amestecă porumb cremă, porumb, morcov, jumătate și jumătate, lapte, nucșoară, piper și sare. Se fierbe la foc mic încă 10 minute.