Supă de porumb-Poblano cu Salsa Verde

Supă de porumb-Poblano cu Salsa Verde
Reteta supa de porumb-Poblano cu Salsa Verde este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această supă are 183 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de ardei iute poblano, lapte evaporat, lingură de salsa verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Salsa De Porumb Poblano Prăjită, Plăcintă Cu Cip De Porumb Salsa Verde, și Pui salsa verde cu o tigaie cu porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Așezați ardeii iute pe o foaie de copt căptușită cu folie și fierbeți 10 minute sau până când ardeii iute sunt înnegriți, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Așezați chiles într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți ardeii iute; tăiați pe jumătate pe lungime, aruncând semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
5
Tăiați în bucăți de 1/2 inch; pus deoparte.
6
Încălziți 1 linguriță de unt într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
8
Se ia de pe foc.
9
Combinați amestecul de ceapă, laptele, amidonul de porumb și porumbul într-un blender sau robot de bucătărie și procesați amestecul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CeapăCeapă
PorumbPorumb
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Încălziți 1 linguriță de unt într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Adăugați amestecul de porumb în tigaie (amestecul va fierbe energic) și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați supa de pui și aduceți la fierbere. Se amestecă ardei iute, cremă de brânză, sare și piper; reduceți focul și gătiți timp de 5 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
BrânzăBrânză
Ardei IuteArdei Iute
PiperPiper
SareSare
13
Se servește cu Salsa Verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Westside Road Neighbours Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 140 de dolari.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista