Supa de porumb de dovleac ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 107 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 7 și costă 1,34 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ardeiul cayenne, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Supă Picantă De Dovleac Și Porumb, Supă de dovleac, porumb și Lemongrass, și Supă De Dovlecei, Porumb Și Lemongrass Cu Semințe De Dovleac Condimentate.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, călește ceapa și ardeiul roșu în unt până aproape fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați porumbul, jalapeno, usturoiul și pudra de chili; se sotează cu 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Ardei Iute
Usturoi
Porumb
3
Se amestecă bulionul, dovleacul, sarea și cayenne până se omogenizează. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Se amestecă sucul de lămâie.