Supă de porumb cu cartofi și șuncă afumată
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de porumb cu cartofi și șuncă afumată ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 183 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă, friptură de șuncă, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Piure de porumb și Mozzarella afumată, Piure de porumb și Mozzarella afumată, și Hash de păstrăv afumat cu cartofi și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untura într-o oală mare și grea la foc mare.
Adăugați friptură de șuncă, ceapă, atât ardei grași, cât și usturoi; saut până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Adăugați porumb și amestecați 5 minute.
Adăugați hock de șuncă și cartof, apoi 5 căni de apă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți parțial acoperit 1 oră.
Scoateți cârligul de șuncă. Condimentează supa după gust cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Reîncălziți la foc mediu înainte de servire.)