Supă De Piersici Răcită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de piersici răcită. Această rețetă servește 6 și costă 1,28 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 181 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, scorțișoară măcinată, semințe de cardamom și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ supă de piersici răcită, Supă de piersici Georgia răcită cu cremă de zmeură, și Supă de piersici răcită cu brânză proaspătă de capră.
Instrucțiuni
Așezați cardamom și cuișoare pe un pătrat de brânză de 6 inci; legați cu sfoară.
Aduceți punga de condimente, piersicile tocate, sucul de portocale și următoarele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță mare. Reduceți căldura; fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute sau până când piersica este fragedă.
Scoateți și aruncați punga de condimente; lăsați amestecul de piersici să se răcească.
Procesați amestecul de piersici în loturi într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează; se amestecă iaurtul și ghimbirul. Acoperiți și răciți; garnisiți, dacă doriți.
* 1/8 linguriță cardamom măcinat poate fi înlocuit; se amestecă cu scorțișoară și ghimbir.