Supă de picături de ouă din ' cartea de bucate pentru mâncare chinezească

Supă de picături de ouă din ' cartea de bucate pentru mâncare chinezească
Supa de picătură de ou din ' cartea de bucate chineză Takeout este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă face 4 porții cu 52 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 276 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vin de orez, piper măcinat, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartea de bucate chineză de luat masa Dan Dan Mien, Chicken Chow Mein din cartea de bucate din China, și Fasole verde prăjită uscată din ' cartea de bucate pentru mâncare chinezească pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile shiitake în apă caldă timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Scurgeți și stoarceți excesul de apă, aruncați tulpinile și tăiați subțire capacele de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Combinați ciupercile, bulionul de pui, vinul de orez și ghimbirul într-o oală medie și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic și amestecați zahărul, sarea și piperul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vin De OrezVin De Orez
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați amestecul de amidon de porumb în supa care fierbe și amestecați până când supa s—a îngroșat ușor-suficient pentru a acoperi spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
5
Într-un castron mic, bateți ușor oul cu o furculiță. Turnați încet oul în supă într-un flux constant, amestecând continuu cu o lingură lungă sau bețișoare. Oul ar trebui să gătească imediat și să arate ca niște fire lungi alb-gălbui. Opriți focul după ce vedeți firele albe pentru a împiedica oul să se gătească prea mult. Puneți supa în boluri individuale, presărați scallions deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista