Supă de picături de ouă din ' cartea de bucate pentru mâncare chinezească

Supa de picătură de ou din ' cartea de bucate chineză Takeout este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă face 4 porții cu 52 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 276 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de vin de orez, piper măcinat, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartea de bucate chineză de luat masa Dan Dan Mien, Chicken Chow Mein din cartea de bucate din China, și Fasole verde prăjită uscată din ' cartea de bucate pentru mâncare chinezească pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați ciupercile shiitake în apă caldă timp de 15 până la 20 de minute.
Scurgeți și stoarceți excesul de apă, aruncați tulpinile și tăiați subțire capacele de ciuperci.
Combinați ciupercile, bulionul de pui, vinul de orez și ghimbirul într-o oală medie și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic și amestecați zahărul, sarea și piperul alb.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în supa care fierbe și amestecați până când supa s—a îngroșat ușor-suficient pentru a acoperi spatele unei linguri.
Într-un castron mic, bateți ușor oul cu o furculiță. Turnați încet oul în supă într-un flux constant, amestecând continuu cu o lingură lungă sau bețișoare. Oul ar trebui să gătească imediat și să arate ca niște fire lungi alb-gălbui. Opriți focul după ce vedeți firele albe pentru a împiedica oul să se gătească prea mult. Puneți supa în boluri individuale, presărați scallions deasupra și serviți.