Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de pește mediteraneană. Această rețetă face 6 porții cu 216 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 612 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, conserve de roșii, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă de pește mediteraneană groasă, Supă mediteraneană de pește cu usturoi Rouille, și Pește Mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un vas de 6 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și gătiți până când este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați vinul și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă bulionul și roșiile și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați midii, pește și creveți. Acoperiți și gătiți până când midiile se deschid, peștele fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță și creveții sunt fierți. Aruncați orice midii care nu se deschid. Condimentează după dorință.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.