Supă De Pește Italiană

Supă De Pește Italiană
Reteta supa de pește Italian este gata în aproximativ 75 de ore și este cu siguranță un super fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 8.05 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1043 calorii, 47G de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână calmar, suc de scoici îmbuteliat, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Supă De Pește Italiană, Supă De Pește Italiană, și Brodetto-Supă De Pește Italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți calmarul sub apă curentă rece și uscați-l. Dacă calmarul este mare, înjumătățiți inelul de tentacule, apoi tăiați tentaculele mai lungi în cruce în bucăți de 2 inci. Scoateți clapele din corpurile de calmar și tăiați-le în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
2
Tăiați corpurile în cruce în inele groase de 1/4 inch.
3
Se usucă creveții și se presară cu piper și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Încălziți uleiul într-o oală largă de 6 până la 8 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți creveții în 2 loturi, întorcându-se o dată, până devin aurii, dar nu fierte, aproximativ 2 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Transferați creveții cu o lingură cu fante într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați usturoi, fulgi de ardei roșu și oregano în oală și saut, amestecând, până devin aurii, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați vin și 1/2 cană de apă și aduceți la fierbere. Se amestecă scoici și se gătește, acoperit, la foc moderat până când cojile se deschid larg, verificând frecvent după 6 minute și transferându-se așa cum este deschis cu o lingură cu fante în castron cu creveți. (Aruncați scoicile nedeschise după 8 minute.) Se amestecă midii și se gătește, acoperit, la foc moderat până când cojile se deschid larg, verificând frecvent după 3 minute și transferându-se așa cum este deschis cu o lingură cu fante în castron cu creveți. (Aruncați orice midii nedeschise după 6 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Adăugați stoc în oală împreună cu restul de 4 căni de apă, roșiile cu suc, zahăr și restul de 1/2 linguriță de sare și fierbeți, neacoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Aranjați feliile de pâine în 1 strat pe o foaie de copt, apoi stropiți cu ulei și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Coaceți, răsturnând o dată, până la aur, aproximativ 10 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Transferați toasturile într-un suport pentru a se răci ușor, apoi frecați ușor cu părțile tăiate de usturoi și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1
Adăugați halibut în stoc și gătiți la foc mic, acoperit, până când este gătit, aproximativ 2 minute. Se amestecă calmarul și crustaceele rezervate, apoi se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 1 minut. Se amestecă busuiocul și pătrunjelul și se servește imediat, cu pâine prăjită alături pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
HalibutHalibut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire

Ingrediente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista