Supă De Pește Italiană

Supă De Pește Italiană
Reteta supa de pește Italian este gata în aproximativ 75 de ore și este cu siguranță un super fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 8.05 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1043 calorii, 47G de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână calmar, suc de scoici îmbuteliat, pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Supă De Pește Italiană, Supă De Pește Italiană, și Brodetto-Supă De Pește Italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți calmarul sub apă curentă rece și uscați-l. Dacă calmarul este mare, înjumătățiți inelul de tentacule, apoi tăiați tentaculele mai lungi în cruce în bucăți de 2 inci. Scoateți clapele din corpurile de calmar și tăiați-le în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Tăiați corpurile în cruce în inele groase de 1/4 inch.
3
Se usucă creveții și se presară cu piper și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Încălziți uleiul într-o oală largă de 6 până la 8 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți creveții în 2 loturi, întorcându-se o dată, până devin aurii, dar nu fierte, aproximativ 2 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Transferați creveții cu o lingură cu fante într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați usturoi, fulgi de ardei roșu și oregano în oală și saut, amestecând, până devin aurii, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați vin și 1/2 cană de apă și aduceți la fierbere. Se amestecă scoici și se gătește, acoperit, la foc moderat până când cojile se deschid larg, verificând frecvent după 6 minute și transferându-se așa cum este deschis cu o lingură cu fante în castron cu creveți. (Aruncați scoicile nedeschise după 8 minute.) Se amestecă midii și se gătește, acoperit, la foc moderat până când cojile se deschid larg, verificând frecvent după 3 minute și transferându-se așa cum este deschis cu o lingură cu fante în castron cu creveți. (Aruncați orice midii nedeschise după 6 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Adăugați stoc în oală împreună cu restul de 4 căni de apă, roșiile cu suc, zahăr și restul de 1/2 linguriță de sare și fierbeți, neacoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Aranjați feliile de pâine în 1 strat pe o foaie de copt, apoi stropiți cu ulei și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Coaceți, răsturnând o dată, până la aur, aproximativ 10 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Transferați toasturile într-un suport pentru a se răci ușor, apoi frecați ușor cu părțile tăiate de usturoi și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1
Adăugați halibut în stoc și gătiți la foc mic, acoperit, până când este gătit, aproximativ 2 minute. Se amestecă calmarul și crustaceele rezervate, apoi se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 1 minut. Se amestecă busuiocul și pătrunjelul și se servește imediat, cu pâine prăjită alături pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
HalibutHalibut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
CalmarCalmar
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)32fl. oz.scupe stoc de pește sau suc de scoici îmbuteliatcupe stoc de pește sau suc de scoici îmbuteliat12smallsscoici cu coajă tare, cum ar fi littlenecks (mai puțin de 2 inci în diametru), curățatescoici cu coajă tare, cum ar fi littlenecks (mai puțin de 2 inci în diametru), curățate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbusuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel proaspăt tăiat cu frunze platepătrunjel proaspăt tăiat cu frunze plate1cățel de usturoi, înjumătățit transversalcățel de usturoi, înjumătățit transversal3catei de usturoi, tocati maruntcatei de usturoi, tocati marunt4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de halibut fără piele, tăiat în bucăți de 1 inchfile de halibut fără piele, tăiat în bucăți de 1 inch1pâine(12 inci) italiană, tăiată în felii groase de 1/2 inci(12 inci) italiană, tăiată în felii groase de 1/2 inci12midii (de preferință cultivate), curățate și bărbi îndepărtatemidii (de preferință cultivate), curățate și bărbi îndepărtate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec6creveți și cu veneAcompaniament: ulei de măsline extravirgin pentru stropireAcompaniament: ulei de măsline extravirgin pentru stropire0Bucăți de caramele Heath Baroregano uscat, sfărâmatoregano uscat, sfărâmat1Bucăți de caramele Heath Barfulgi uscați de ardei roșu fierbintefulgi uscați de ardei roșu fierbinte1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.creveți în coajă (21 până la 25 pe lb), decojiți, lăsând coada și primul segment de coajă intacte și deveinedcreveți în coajă (21 până la 25 pe lb), decojiți, lăsând coada și primul segment de coajă intacte și deveined4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.calmarul curățat, corpurile și tentaculele separate, dar păstrate intactecalmarul curățat, corpurile și tentaculele separate, dar păstrate intacte1Oreos dublu umplutsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii tăiate în sucroșii tăiate în suc1Ceapa galbena medie, tocatavârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista