Supă De Pește Italiană

Supă De Pește Italiană
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Supa de pește italiană ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 8.26 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1124 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de fulgi de piper, acompaniament: ulei de măsline, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Pește Italiană, Brodetto-Supă De Pește Italiană, și Pește Italian Cu Un Singur Fel De Mâncare.

Instrucțiuni

1
Clătiți calmarul sub apă curentă rece și uscați-l. Dacă calmarul este mare, înjumătățiți inelul de tentacule, apoi tăiați tentaculele mai lungi în cruce în bucăți de 2 inci. Scoateți clapele din corpurile de calmar și tăiați-le în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
ApăApă
2
Tăiați corpurile în cruce în inele groase de 1/4 inch.
3
Se usucă creveții și se presară cu piper și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CrevețiCreveți
SareSare
4
Încălziți uleiul într-o oală largă de 6 până la 8 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți creveții în 2 loturi, întorcându-se o dată, până devin aurii, dar nu fierte, aproximativ 2 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați creveții cu o lingură cu fante într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
6
Adăugați usturoi, fulgi de ardei roșu și oregano în oală și saut, amestecând, până devin aurii, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați vin și 1/2 cană de apă și aduceți la fierbere. Se amestecă scoici și se gătește, acoperit, la foc moderat până când cojile se deschid larg, verificând frecvent după 6 minute și transferându-se așa cum este deschis cu o lingură cu fante în castron cu creveți. (Aruncați scoicile nedeschise după 8 minute.) Se amestecă midii și se gătește, acoperit, la foc moderat până când cojile se deschid larg, verificând frecvent după 3 minute și transferându-se așa cum este deschis cu o lingură cu fante în castron cu creveți. (Aruncați orice midii nedeschise după 6 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
ScoiciScoici
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
8
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Adăugați stoc în oală împreună cu restul de 4 căni de apă, roșiile cu suc, zahăr și restul de 1/2 linguriță de sare și fierbeți, neacoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
StocStoc
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Aranjați feliile de pâine în 1 strat pe o foaie de copt, apoi stropiți cu ulei și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Coaceți, răsturnând o dată, până la aur, aproximativ 10 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Transferați toasturile într-un suport pentru a se răci ușor, apoi frecați ușor cu părțile tăiate de usturoi și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
1
Adăugați halibut în stoc și gătiți la foc mic, acoperit, până când este gătit, aproximativ 2 minute. Se amestecă calmarul și crustaceele rezervate, apoi se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 1 minut. Se amestecă busuiocul și pătrunjelul și se servește imediat, cu pâine prăjită alături pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
HalibutHalibut
PătrunjelPătrunjel
BusuiocBusuioc
CalmarCalmar
StocStoc

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)32fl. oz.scupe stoc de pește sau suc de scoici îmbuteliatcupe stoc de pește sau suc de scoici îmbuteliat12smallsscoici cu coajă tare, cum ar fi littlenecks (mai puțin de 2 inci în diametru), curățatescoici cu coajă tare, cum ar fi littlenecks (mai puțin de 2 inci în diametru), curățate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbusuioc proaspăt tocatbusuioc proaspăt tocat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypătrunjel proaspăt tăiat cu frunze platepătrunjel proaspăt tăiat cu frunze plate1cățel de usturoi, înjumătățit transversalcățel de usturoi, înjumătățit transversal3catei de usturoi, tocati maruntcatei de usturoi, tocati marunt454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfile de halibut fără piele, tăiat în bucăți de 1 inchfile de halibut fără piele, tăiat în bucăți de 1 inch1pâine(12 inci) italiană, tăiată în felii groase de 1/2 inci(12 inci) italiană, tăiată în felii groase de 1/2 inci12midii (de preferință cultivate), curățate și bărbi îndepărtatemidii (de preferință cultivate), curățate și bărbi îndepărtate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec6creveți și cu veneAcompaniament: ulei de măsline extravirgin pentru stropireAcompaniament: ulei de măsline extravirgin pentru stropire0Bucăți de caramele Heath Baroregano uscat, sfărâmatoregano uscat, sfărâmat1Bucăți de caramele Heath Barfulgi uscați de ardei roșu fierbintefulgi uscați de ardei roșu fierbinte1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcreveți în coajă (21 până la 25 pe lb), decojiți, lăsând coada și primul segment de coajă intacte și deveinedcreveți în coajă (21 până la 25 pe lb), decojiți, lăsând coada și primul segment de coajă intacte și deveined454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcalmarul curățat, corpurile și tentaculele separate, dar păstrate intactecalmarul curățat, corpurile și tentaculele separate, dar păstrate intacte1Oreos dublu umplutfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie794pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOroșii tăiate în sucroșii tăiate în suc1Ceapa galbena medie, tocata1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista