Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Supa de pește italiană ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 8.26 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1124 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de fulgi de piper, acompaniament: ulei de măsline, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Pește Italiană, Brodetto-Supă De Pește Italiană, și Pește Italian Cu Un Singur Fel De Mâncare.
Instrucțiuni
1
Clătiți calmarul sub apă curentă rece și uscați-l. Dacă calmarul este mare, înjumătățiți inelul de tentacule, apoi tăiați tentaculele mai lungi în cruce în bucăți de 2 inci. Scoateți clapele din corpurile de calmar și tăiați-le în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
Apă
2
Tăiați corpurile în cruce în inele groase de 1/4 inch.
3
Se usucă creveții și se presară cu piper și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Creveți
Sare
4
Încălziți uleiul într-o oală largă de 6 până la 8 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți creveții în 2 loturi, întorcându-se o dată, până devin aurii, dar nu fierte, aproximativ 2 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați creveții cu o lingură cu fante într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
6
Adăugați usturoi, fulgi de ardei roșu și oregano în oală și saut, amestecând, până devin aurii, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați vin și 1/2 cană de apă și aduceți la fierbere. Se amestecă scoici și se gătește, acoperit, la foc moderat până când cojile se deschid larg, verificând frecvent după 6 minute și transferându-se așa cum este deschis cu o lingură cu fante în castron cu creveți. (Aruncați scoicile nedeschise după 8 minute.) Se amestecă midii și se gătește, acoperit, la foc moderat până când cojile se deschid larg, verificând frecvent după 3 minute și transferându-se așa cum este deschis cu o lingură cu fante în castron cu creveți. (Aruncați orice midii nedeschise după 6 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Coji De Paste
Creveți
Scoici
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
8
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Adăugați stoc în oală împreună cu restul de 4 căni de apă, roșiile cu suc, zahăr și restul de 1/2 linguriță de sare și fierbeți, neacoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Stoc
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Aranjați feliile de pâine în 1 strat pe o foaie de copt, apoi stropiți cu ulei și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
2
Coaceți, răsturnând o dată, până la aur, aproximativ 10 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Transferați toasturile într-un suport pentru a se răci ușor, apoi frecați ușor cu părțile tăiate de usturoi și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Usturoi
Condimente Uscate Freca
1
Adăugați halibut în stoc și gătiți la foc mic, acoperit, până când este gătit, aproximativ 2 minute. Se amestecă calmarul și crustaceele rezervate, apoi se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 1 minut. Se amestecă busuiocul și pătrunjelul și se servește imediat, cu pâine prăjită alături pentru scufundare.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.