Supă De Pește Bourride S 0toise - Provence Cu Un Sucololi

Supă De Pește Bourride S 0toise - Provence Cu Un Sucololi
Supa de pește Bourride s Bucormtoise - Provence cu un Bucormoli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 60 și costă 100 de cenți pe porție. O porție conține 106 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați șofran, căței de usturoi, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Supă De Pește Bourride S 0toise - Provence Cu Un Sucololi, Bourride cu lămâie a Amboliolis, și Bourride (tocană de pește cu un Orkrokuloli) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare aduceți la fiert roșiile și ceapa tocate aproximativ, 5 căței de usturoi, cimbru, șofran și coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
șofranșofran
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și un pahar de vin alb plus 1 litru de apă.Se fierbe timp de 20 de minute.Între timp, lăsați usturoiul rămas într-un piure într-un pistil și mortar (sau lichidați-l dacă vă simțiți leneș).Se amestecă în 2 gălbenușuri de ou și se adaugă sare și piper.Bateți treptat uleiul de măsline rămas într-un jet subțire, folosind un tel, până când simțiți că aioli este suficient de gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
AioliAioli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Adăugați suc de lămâie după gust și lăsați pe o parte. (Răsplătește-te pentru eforturile tale bând celălalt pahar de vin!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Tăiați peștele jupuit și dezosat în bucăți de 1" și adăugați-l în cratiță.Braconați 15 minute.Apoi scoateți peștele cu o lingură de scurgere și păstrați-l cald.Cerneți bulionul și aruncați *legumele.Întoarceți stocul în tigaie și reîncălziți ușor.Luați aproximativ jumătate din aioli și bateți gălbenușul de ou rămas în el. Apoi turnați încet stocul încălzit pe el, amestecând continuu.Întoarceți acest amestec în tigaie și încălziți ușor, amestecând tot timpul, până se îngroașă slightly.It ar trebui să fie ca o cremă destul de subțire. Nu-l lăsați să fiarbă, altfel se va coagula.Împărțiți peștele gătit între bolurile de servire și turnați supa peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
AioliAioli
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se servește cu felii subțiri de pâine franceză prăjită și aioli rămași.Notă: servesc legumele * - roșii, ceapă și usturoi pe lateral ca o legumă suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
AioliAioli

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții60
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista