Supă De Pește Bourride S 0toise - Provence Cu Un Sucololi

Supa de pește Bourride s Bucormtoise - Provence cu un Bucormoli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 60 și costă 100 de cenți pe porție. O porție conține 106 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați șofran, căței de usturoi, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Supă De Pește Bourride S 0toise - Provence Cu Un Sucololi, Bourride cu lămâie a Amboliolis, și Bourride (tocană de pește cu un Orkrokuloli) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare aduceți la fiert roșiile și ceapa tocate aproximativ, 5 căței de usturoi, cimbru, șofran și coajă de portocală.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și un pahar de vin alb plus 1 litru de apă.Se fierbe timp de 20 de minute.Între timp, lăsați usturoiul rămas într-un piure într-un pistil și mortar (sau lichidați-l dacă vă simțiți leneș).Se amestecă în 2 gălbenușuri de ou și se adaugă sare și piper.Bateți treptat uleiul de măsline rămas într-un jet subțire, folosind un tel, până când simțiți că aioli este suficient de gros.
Adăugați suc de lămâie după gust și lăsați pe o parte. (Răsplătește-te pentru eforturile tale bând celălalt pahar de vin!).
Tăiați peștele jupuit și dezosat în bucăți de 1" și adăugați-l în cratiță.Braconați 15 minute.Apoi scoateți peștele cu o lingură de scurgere și păstrați-l cald.Cerneți bulionul și aruncați *legumele.Întoarceți stocul în tigaie și reîncălziți ușor.Luați aproximativ jumătate din aioli și bateți gălbenușul de ou rămas în el. Apoi turnați încet stocul încălzit pe el, amestecând continuu.Întoarceți acest amestec în tigaie și încălziți ușor, amestecând tot timpul, până se îngroașă slightly.It ar trebui să fie ca o cremă destul de subțire. Nu-l lăsați să fiarbă, altfel se va coagula.Împărțiți peștele gătit între bolurile de servire și turnați supa peste el.
Se servește cu felii subțiri de pâine franceză prăjită și aioli rămași.Notă: servesc legumele * - roșii, ceapă și usturoi pe lateral ca o legumă suplimentară.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.