Supă De Pește

Supă De Pește
Supa de pește ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 55 de porții cu 49 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cod, old bay, suc de scoici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 145 ar spune că a lovit locul. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt A muri pentru supă de pește, Supă De Pește, și Ciorba de pește a lui Jfk.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul și untul în fundul unei oale mari (6-qt) la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați vinul, dacă îl folosiți, și măriți focul, gătiți, descoperit până când vinul se reduce la jumătate. (Dacă nu folosiți vin, adăugați 1/4 cană de apă cu sucul de scoică.)2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
ApăApă
VinVin
1
Adăugați cartofii, sucul de scoici, frunza de dafin, cimbru, sare și piper și condimentul Old Bay. (Cartofii ar trebui să fie abia acoperiți cu lichidul din oală. Dacă nu, adăugați apă astfel încât să fie.) Aduceți la foc mic, apoi coborâți focul la mediu și gătiți, acoperit, până când cartofii sunt aproape gata, aproximativ 10-15 minute.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De ScoiciSuc De Scoici
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CartofiCartofi
CimbruCimbru
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Încălziți crema: într-o oală separată, încălziți crema până la abur (nu fierbe).4
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1
Adăugați peștele în oala cu cartofi și adăugați crema încălzită. Întoarceți-vă la aragaz. Gatiti la foc mic, neacoperit, pana cand pestele este doar fiert, aproximativ 10 minute.Fii cu ochii pe căldură! Dacă utilizați smântână grea dreaptă, ar trebui să puteți evita mai ușor coagularea, chiar dacă supa începe să fiarbă. Dar dacă înlocuiți smântână ușoară, jumătate și jumătate sau lapte, amestecul se va coagula probabil dacă se apropie de punctul de fierbere (unul dintre motivele pentru care îmi place să folosesc smântână grea dreaptă). Păstrați temperatura astfel încât abia să se aburească, dar să nu fiarbă.Când peștele Tocmai este gătit, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CartofiCartofi
PeștePește
LapteLapte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se amestecă pătrunjelul. Aromele se vor îmbunătăți dacă supa se odihnește cu 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
SupăSupă
3
Serviți cu pâine crustă sau biscuiți de stridii (nu pentru versiunea fără gluten).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De StridiiBiscuiți De Stridii
Pâine CrustăPâine Crustă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții55
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista