Supă De Pepene Galben De Iarnă

Supa de pepene galben de iarnă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 214 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână pui, apă, scoici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Pepene Galben De Iarnă, Supă De Pepene Galben De Iarnă, și Supă De Pepene Galben De Iarnă.
Instrucțiuni
Clătiți puiul în interior și în exterior, apoi umpleți cavitatea cu scallions, șuncă și ghimbir. Aduceți apa cu pui și sare la fierbere într - o oală adâncă de 7 până la 8 litri sau oală pentru paste, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic, neacoperit, îndepărtând spuma ocazional, 3 ore. 3
Scoateți și aruncați puiul, apoi turnați bulionul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare.
Lăsați să stea 5 minute. Îndepărtați grăsimea. (Veți avea aproximativ 10 până la 12 căni de bulion și veți avea nevoie doar de 9 căni pentru această supă; rezervați restul pentru creveții de fasole neagră cu Broccoli chinezesc sau pentru o altă utilizare.)
Aduceți 2 căni de bulion la fiert într-o cratiță grea de 1 litru, apoi adăugați scoici uscate și scoateți-le de pe foc. Înmuiați, acoperit, 15 minute.
Întoarceți amestecul de scoici la foc mic și fierbeți, neacoperit, până când scoicile sunt moi și palide, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se răcește în lichidul de gătit.
Transferați scoici cu o lingură cu fante într-un castron, rezervând lichid de gătit. Tăiați scoicile în" fire " cu o furculiță sau degetele, aruncând ligamentul dur din partea fiecărei scoici, dacă este atașat. Aduceți restul de 7 căni de bulion la foc mic într - o oală curățată de 7 până la 8 litri cu scoici și lichid de gătit rezervat.
Tăiați și aruncați coaja de pepene galben de iarnă.
Scoateți și aruncați semințele, apoi tăiați pepenele galben în cuburi de 1/3 inch (aproximativ 5 căni).
Se adaugă în bulion și se fierbe ușor, neacoperit, până când pepenele galben este transparent, 20 până la 30 de minute. 3se amestecă în șuncă, ghimbir, ceapă verde și sare după gust chiar înainte de servire.
* Bulionul poate fi făcut cu 5 zile înainte și răcit complet, neacoperit, apoi răcit, acoperit.
Îndepărtați orice grăsime solidificată înainte de utilizare.* Supa, fără adăugarea finală de șuncă, ghimbir și scallions, poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită complet, neacoperită, apoi răcită, acoperită.