Supa de ou Lemony este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 127 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați orez, sos de soia, stoc de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă De Pui Cu Lămâie, Supă De Pui Cu Lămâie, și Supă De Linte Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul de pui, apa și orezul la foc mic. Gatiti pana cand orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Într-un castron mic, bateți ouăle până la galben deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți câteva linguri de supă în ouă. Apoi adăugați încet amestecul de ouă în supă, amestecând constant pentru a preveni amestecarea ouălor. Gatiti la foc mediu, batand constant, pana cand supa ajunge la 160 de grade F, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați sucul de lămâie și sosul de soia, amestecați pentru a combina și serviți garnisit cu ceapa verde și piperul negru proaspăt măcinat, dacă doriți.