Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de orz de fasole roșie-neagră. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 31 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 35. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cap la magazin și ridica qt. apă, ardei gras, sos de vinetă de roșii de soare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole neagră-supă de roșii cu cremă de Cilantro-Lime, Supa de roșii prăjite și fasole neagră a lui Ellie Krieger cu Avocado, și Supă de roșii prăjite la foc și fasole neagră cu Salsa proaspătă de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa si usturoiul in dressing in cratita mare la foc mediu 5 min. sau până când ceapa este fragedă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția ardeilor verzi; se amestecă bine. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mediu-mic 15 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
3
Scoateți din căldură. Se amestecă ardeii verzi; se acoperă.