Supa de orz de ciuperci este o lactate gratuite și vegetariene felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 322 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de țelină, cimbru, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Supă De Orz De Ciuperci, Supă De Orz De Ciuperci, și Supă De Orz De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie medie, aduceți orzul și 4 căni de apă la fiert. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, 30 până la 40 de minute. Între timp, încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, sarea și piperul. Acoperiți și gătiți până când ceapa s-a înmuiat, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Piper
Sare
3
Adăugați morcovul și țelina și gătiți, acoperite, timp de încă 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
4
Adăugați ciupercile, creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, acoperite, până când își eliberează sucurile, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
5
Adăugați bulionul, frunzele de dafin și cimbrul și fierbeți, neacoperite, timp de 10 minute. Se amestecă orzul gătit și se gătește încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Orz
Bulion
Cimbru
6
Scoateți și aruncați frunzele de dafin. Dacă doriți, condimentați cu sare și piper suplimentar și serviți cu pâinea prăjită.Sfat: Dacă aveți câteva minute la dispoziție, scoateți aroma de nuci a orzului sotând boabele nefierte cu 1 lingură de ulei de măsline sau unt la foc mediu timp de câteva minute înainte de a adăuga apa.