Supă De Orz Cu Ciuperci De Vită

Supă De Orz Cu Ciuperci De Vită
Supa de orz de ciuperci de vită durează în jur 3 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,8 USD pe porție, primești un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 436 calorii. 125 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită ciuperci, carne de vită, morcovi și țelină. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Supă de ciuperci, orz și carne de vită, Supă de vită prăjită, ciuperci și orz, și Supă de vită prăjită, ciuperci și orz.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de tocanita de vita intr-o tigaie mare la foc mediu pana se rumeneste complet, 5 pana la 7 minute; transferați într-o oală mare de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți uleiul vegetal în aceeași tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa, telina si morcovul in uleiul incins pana cand ceapa este frageda, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați amestecul de legume la carnea de vită din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se toarnă bulionul de vită în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se amestecă orzul perlat în stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz De PerleOrz De Perle
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
6
Puneți supa la foc mediu-mic, aduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când carnea de vită este complet fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
7
Se amestecă ciupercile prin supă;gatiti inca 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Revista