Orezul sălbatic și supa de ciuperci ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,52 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână frișcă grea, orez, pancetta și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare sunt Orez Sălbatic-Supă De Ciuperci, Orez sălbatic cu supă de ciuperci, și Supă de orez sălbatic și ciuperci.
Instrucțiuni
1
Puneți orez sălbatic, sare și 8 căni de apă rece într-o oală medie. Aduceți la fierbere, reduceți focul pentru a menține un foc constant și gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Între timp, puneți porcini într-un castron mic și turnați în 1 1/2 căni de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
5
Într-o oală mare, gătiți 1 lingură. unt și pancetta la foc mediu-mare până când carnea își redă o parte din grăsime și devine un roz mai deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Căpșuni La Picior
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați ciuperci buton și praz. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciupercile isi dau lichidul, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
1 Cană De șalote, Tocate
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Între timp, ridicați porcini din lichid cu o lingură cu fante (rezervând lichid), tocați mărunt și adăugați în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Presărați legumele și pancetta cu făină și gătiți, amestecând continuu, până când făina începe să se lipească de fundul oalei (răzuiți-o cât mai mult posibil în timp ce amestecați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați vin, lichid rezervat de la înmuierea porcini (turnând încet pentru a lăsa orice nisip în urmă) și bulion. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul pentru a menține un foc constant și gătiți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Între timp, combinați restul de 4 linguri. unt, pătrunjel și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Căpșuni La Picior
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
11
Adăugați orez sălbatic rezervat la amestecul de legume și gătiți 10 minute. Se amestecă smântâna și se gătește până la fierbinte, aproximativ 1 minut. Împărțiți supa în 8 boluri și serviți fierbinte, cu o bucată de unt de pătrunjel pe fiecare porție.