Supă de năut și praz
Supa de năut și praz ar putea fi doar rețeta vegetariană fără gluten și lacto ovo pe care ați căutat-o. O porție conține 164 de calorii, 5 g de proteine și 6 g de grăsimi. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 10 minute. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați unt, năut, chimen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Supa de năut și cartofi, supa marocană de nucă de cocos și năut și supa marocană de nucă de cocos și năut sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.