Supă De Năut Condimentată Marocană
Supa de năut condimentată marocană este o fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 340 calorii. Pentru 1,62 USD pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, scorțișoară măcinată, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 109 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Supă De Năut Condimentată Marocană, Supă de morcovi de năut condimentată marocană, și Salată de Bulgur și naut condimentată marocană.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati până când ceapa începe să devină translucidă; reduceți focul dacă începe să se rumenească.
Adăugați condimente și sotati un minut sau cam asa ceva.
Adăugați roșiile, nautul, bulionul și zahărul. Se condimentează cu câteva vârfuri de sare și 10 macină piper proaspăt. Se amestecă bine. Năutul trebuie doar acoperit cu lichid. Dacă nivelul este timid, adăugați puțină apă, astfel încât nautul să fie doar acoperit.
Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la minim și fierbeți ușor timp de 45 de minute.
Scoateți supa de pe foc. Folosiți un tocător de cartofi pentru a zdrobi o parte din năut chiar în oală. Se amestecă spanacul și se lasă să se încălzească până se ofilesc, doar câteva minute.
Condimentează din nou, după gust, cu sare și piper.
Serviți supa, stropită ușor cu ulei de măsline extravirgin, dacă doriți.