Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de nucă de cocos fierbinte și acră. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 137 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 4,19 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați mazăre de zăpadă, lemongrass, ciuperci de paie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sosul de pește thailandez, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni cu sos de anason stelat ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Supă caldă și acră, Fierbinte Roz Nucă De Cocos Slaw, și Supă de nucă de cocos fierbinte și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ghimbirul, coriandrul, usturoiul, bulionul și lămâia într-o cratiță mare și dați la fiert. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol; aruncați solidele. Întoarceți bulionul infuzat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați lapte de nucă de cocos, sos de pește, sambal oelek, pui și ciuperci; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.