Supa de mere-păstârnac ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $1.26 pe portie. O porție conține 165 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, bulion de pui cu sodiu inferior, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă De Mere De Păstârnac, Supă de păstârnac și mere, și Supă de păstârnac și mere.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Adăugați păstârnac, bulion de pui și cidru de mere; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute sau până când păstârnacul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cidru De Mere
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
5
Puneți jumătate din amestecul de păstârnac într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de păstârnac rămas. Se amestecă sare și piper. Puneți aproximativ 3/4 cană de supă în fiecare din cele 8 boluri; acoperiți fiecare porție cu 1 linguriță crme frache.