Supa de morcovi jamaicană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sare, sare și piper, plantain și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mama mea stil Jamaican suc de morcovi, Supa Jamaican-carne de vită și aromă de dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, și Supă De Squash Jamaican.
Instrucțiuni
1
Faceți supa: topiți untul într-o cratiță mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se adaugă morcovii și ceapa și se condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt inmuiate si aurii, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați scallions, capota Scotch, sos de soia, cimbru, ghimbir, chimen, ienibahar și nucșoară și se amestecă până parfumat, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Scotch Whisky
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați stocul, cartoful și frunza de dafin și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când cartoful este fraged, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Scoateți supa de pe foc și lăsați să stea 10 minute, apoi scoateți frunza de dafin. Pureați supa în loturi într-un blender și întoarceți-o în cratiță. Condimentează supa cu zeama de lămâie și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Faceți gustul de pere: într-un castron mediu, aruncați perele cu sucul de lămâie. Îndoiți pătrunjelul, ienibaharul și nucșoara. Chill gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Faceți chipsurile PLANTAIN: coajați planta și tăiați-o subțire pe diagonală. Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 inch de ulei până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați jumătate din feliile de plantain și prăjiți la foc moderat până se rumenesc și crocant, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
9
Scurgeți pe prosoape de hârtie în timp ce prăjiți restul. Condimentează cu sare chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Reîncălziți supa. Puneți în boluri puțin adânci și garnisiți cu gustul rece de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
Polonic
11
Serviți cu chipsuri de plantain.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Faceți înainte: supa poate fi refrigerată până la 3 zile, iar gustul de pere timp de 1 zi. Plantainele pot fi prăjite la începutul zilei; reîncălziți-le la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)