Nevoie de un curs principal fără gluten? Supa de morcovi, cartofi dulci și dovlecei ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 713 calorii. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Toamna. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți Creme fraiche, dovleac, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Rețete similare includ Supă De Morcovi De Cartofi Dulci, Supă De Cartofi Dulci Și Morcovi, și Supă De Morcovi Și Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți EVOO-ul într-o oală de supă la foc mediu-mare, adăugați untul și topiți-l în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați chipotul, coriandrul, chimenul, ardeiul, usturoiul, ceapa, mărul, ghimbirul, scorțișoara și puțină nucșoară și sare și piper. Gatiti timp de 5 minute partial acoperit. Apoi adăugați stocul, mierea, kabocha, morcovii și cartofii. Gatiti partial acoperit pana cand este foarte fraged, 30 de minute. Puree cu un blender de imersie sau în loturi într-un procesor de alimente. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte. Reîncălziți la foc mediu și adăugați 1 cană de stoc sau apă pentru a slăbi supa suficient pentru a reîncălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Suc De Fructe Kabocha
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Pentru a servi, adăugați puțin suc de citrice pentru un pop și top boluri superficiale sau căni de supă cu toppinguri asortate la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick