Supă de morcov-cimbru cu smântână
Supa de morcov-cimbru cu smântână ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 239 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, ciorbă de pui, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de morcov-cimbru cu smântână, Supă de morcovi cu cimbru și fenicul, și Supă de morcovi cu pui și cimbru.
Instrucțiuni
Combinați morcovii, bulionul și cimbru într-o oală. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe timp de 45 de minute până la 1 oră.
Scoateți de pe foc și transferați supa în două loturi într-un blender (sau puteți folosi un blender cu imersie.) Supă de piure complet, apoi amestecați miere și smântână. Gustați, apoi adăugați sare după cum este necesar. Folosiți puțin bulion cald dacă supa are nevoie de subțiere.
Se servește în timp ce este cald, cu o crenguță de cimbru deasupra.