Supa de bile Matzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 223 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ouă, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă De Minge Matzo, Supă De Minge Matzo, și Supă De Minge Matzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți supa: legați jumătate de mărar și jumătate de pătrunjel într-o grămadă cu șnur de bucătărie. Se toacă mărarul rămas și pătrunjelul la egal cu 2 lingurițe. fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
2
Aduceți pui, următoarele 4 ingrediente, buchet de mărar-pătrunjel și 3 1/2 qt. apă la fierbere într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; degresați orice spumă cu o lingură pliată. Acoperiți, reduceți focul la mediu-scăzut și fierbeți, 2 1/2 până la 3 ore sau până când puiul este fraged și cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1
Bateți împreună ulei, ouă și 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Adăugați făină matzo și 1 3/4 linguriță. sare kosher; se amestecă până se amestecă bine. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Scoateți supa de pe foc. Grăsime degresată de pe suprafața bulionului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
4
Scoateți puiul și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
5
Turnați bulionul printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un bol mare. Întoarceți bulionul, morcovii și păstârnacul în cuptorul olandez, aruncând ceapa și buchetul de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Lăsați amestecul de pui, țelină și bulion să se răcească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
7
Între timp, asamblați și gătiți bile Matzo: formați aluatul matzo în bile de 18 (1 inch) (aproximativ 1 lingură. fiecare), folosind mâinile ude. Aduce 2 1/2 qt. apă la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Aruncați bilele matzo în apă clocotită; reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Matzo
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Scoateți bilele matzo din apă cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Matzo
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
9
Strângeți sucul din coastele de țelină răcite în bulion. Aruncați coastele de țelină. Piele și oase de pui; pui shred.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
10
Adăugați bile matzo, pui mărunțit, suc de lămâie, sare kosher și piper în bulion. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 8 minute. Se amestecă mărarul rezervat și pătrunjelul; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa Tocata
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)