Supă De Minge Matzo

Supă De Minge Matzo
Supa de bile Matzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 223 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ouă, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă De Minge Matzo, Supă De Minge Matzo, și Supă De Minge Matzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți supa: legați jumătate de mărar și jumătate de pătrunjel într-o grămadă cu șnur de bucătărie. Se toacă mărarul rămas și pătrunjelul la egal cu 2 lingurițe. fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
2
Aduceți pui, următoarele 4 ingrediente, buchet de mărar-pătrunjel și 3 1/2 qt. apă la fierbere într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; degresați orice spumă cu o lingură pliată. Acoperiți, reduceți focul la mediu-scăzut și fierbeți, 2 1/2 până la 3 ore sau până când puiul este fraged și cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
1
Bateți împreună ulei, ouă și 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
2
Adăugați făină matzo și 1 3/4 linguriță. sare kosher; se amestecă până se amestecă bine. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Scoateți supa de pe foc. Grăsime degresată de pe suprafața bulionului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
4
Scoateți puiul și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
5
Turnați bulionul printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un bol mare. Întoarceți bulionul, morcovii și păstârnacul în cuptorul olandez, aruncând ceapa și buchetul de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Lăsați amestecul de pui, țelină și bulion să se răcească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
7
Între timp, asamblați și gătiți bile Matzo: formați aluatul matzo în bile de 18 (1 inch) (aproximativ 1 lingură. fiecare), folosind mâinile ude. Aduce 2 1/2 qt. apă la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Aruncați bilele matzo în apă clocotită; reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Scoateți bilele matzo din apă cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
9
Strângeți sucul din coastele de țelină răcite în bulion. Aruncați coastele de țelină. Piele și oase de pui; pui shred.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)(24 De Număr)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
10
Adăugați bile matzo, pui mărunțit, suc de lămâie, sare kosher și piper în bulion. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 8 minute. Se amestecă mărarul rezervat și pătrunjelul; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
MatzoMatzo
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
11
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții30
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista