Supă De Miel Peruvian
Supa de miel Peruvian ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 273 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.52 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cilantro, apă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este spectaculos. Încercați Sudado Peruvian De Pescado (Tocană De Pește Peruvian), Cremă peruviană de supă de pui, și Aguadita (Supă De Pui Peruviană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți mielul și puneți-l în oală cu apă.
Adăugați dovlecei, morcovi și țelină. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți timp de o jumătate de oră. Nu acoperiți.
Twist tulpini de pe buchet cilantro. Puneți într-un blender cu 1 cană de apă. Se amestecă până se lichefiază.
Adăugați căței de usturoi, ceapă, ardei roșu, cub de bouillon; se toacă în blender. Nu lichefiați. Ar trebui să fie destul de gros.
Se amestecă amestecul de coriandru prăjit în ulei de măsline până când ceapa este translucidă.
Se adaugă în oala de supă cu bere și se fierbe timp de 15 minute.
Adăugați cartofii și fierbeți timp de 15 minute finale sau până când cartofii sunt fragede. Condimentează după gust cu sare.