Nevoie de o felul principal pescatarian? Supa de midii ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 267 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Un amestec de șalotă, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă De Midii, Supă De Creveți Și Midii, și Supă De Midii De Aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă lichidul de gătit cu midii rezervat printr-o sită fină căptușită cu un prosop de hârtie umezit într-un castron. Puneți deoparte 24 de midii în scoici, apoi îndepărtați restul și înjumătățiți-le transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Sita
Bol
2
Spălați prazul tocat într-un castron cu apă rece, apoi ridicați-l și scurgeți-l bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Gatiti prazul, morcovii, ardeii grasi si ceapa cu sare si piper in unt si ulei intr-o oala grea de 5 litri la foc moderat, acoperita, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 7 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește, neacoperit, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei Gras
Morcov
Ceapă Eșalotă
Unt
Usturoi
Praz
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați lichidul de gătit cu midii strecurate și vinul și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Vin
5
Se amestecă midii și smântână înjumătățite și se fierbe, amestecând, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Cremă
6
Adăugați midii rezervate în coji și fierbeți până când se încălzesc, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.