Supă de mere și pere
Supa de mere și pere este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 7 porții. O porție conține 108 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, bulion de legume, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o supă la un preț rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 20%. Rețete similare includ Supă Prăjită De Mere, Pere Și Păstârnac, Fiecare măr are Star & A pentru sosul de mere-pere, și Apple Fare Pear Apple Pie.
Instrucțiuni
Topiți margarina într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti si amestecati merele si perele in margarina topita timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de legume, salvia, piperul și frunza de dafin în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim.
Așezați un capac pe cratiță și lăsați amestecul să fiarbă până când este fierbinte, iar merele și perele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute.
Se toarnă aproximativ 1/3 din supă într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți capacul blenderului în poziție cu un prosop și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune supa în mișcare înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până se omogenizează; se toarnă într-o oală curată. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți purifica supa chiar în cratiță. Puneți supa în piure în cratiță și încălziți-o la foc mediu până se reîncălzește complet.
Se ornează cu pătrunjel pentru a servi.