Supă De Mazăre Împărțită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de mazăre divizată. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 221 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1527 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați buchet de ierburi, morcov, hocuri de șuncă bine clătite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Supă pentru primăvară: supă de mazăre simplă, ușoară, Supa de mazăre despicată a mamei, și Șuncă și supă de mazăre împărțită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Alegeți mazărea și îndepărtați orice pietre. Spălați și scurgeți mazărea.
Așezați într-o tigaie de 4 litri cu legumele, buchetul de ierburi, cârligele de șuncă și 2 1/2 litri de apă. Aduceți la foc mic. Îndepărtați spuma de pe vârful supei timp de câteva minute, până când spuma încetează să se ridice. Acoperiți ușor și fierbeți aproximativ 1 1/2 ore sau până când mazărea este fragedă, amestecând ocazional în cazul în care se lipesc de fundul tigaiei.2
Scoateți cârligele de șuncă și buchetul de ierburi din supă. Pur și simplu supa cu un blender. Un blender cu imersie funcționează excelent pentru acest lucru; dacă utilizați un blender obișnuit, aveți grijă să lucrațiîn loturi și umpleți blenderul doar la jumătate dacă supa este încă fierbinte și țineți apăsat capacul în timp ce amestecați. Dacă doriți o supă excepțional de netedă, treceți pur și simplu printr-o sită.3 readuceți pur-ul în oală și încălziți-l pentru a servi.
Se adaugă sare și piper după gust. Se toarnă în boluri calde și se ornează cu crutoane și pătrunjel sau arpagic.Dacă doriți, nu aruncați cârligele de șuncă, ci tăiați pielea exterioară și îndepărtați carnea de pe oase. Tăiați carnea și serviți cu supa.