Supă De Mazăre Ușor Împărțită

Supa de mazăre ușor împărțită este o fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 368 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal foarte accesibil. Este adus la tine de Epicurious. 170 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, maghiran și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă pentru primăvară: supă de mazăre simplă, ușoară, Supă De Mazăre Ușor Împărțită, și Supă De Mazăre Ușor De Mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare grea sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, țelina și morcovii. Saut până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați carne de porc și maghiran; se amestecă 1 minut.
Adăugați mazărea, apoi apa și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți parțial oala; fierbeți supa până când carnea de porc și legumele sunt fragede mazărea se destramă, amestecând des, aproximativ 1 oră și 10 minute.
Transferați jareții în castron. Puree 5 cești de supă în loturi în blender. Întoarce-te la oală.
Tăiați carnea de porc din oase. Tăiați carnea de porc; întoarceți carnea de porc în supă. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se dă la frigider până la rece, apoi se acoperă. Reîncălziți înainte de servire.)