Supă De Mazăre Mentolată
Supa de mazăre mentolată este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 6. O porție conține 221 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, ceapă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Roșii Mentolate, Supă de mazăre și cartofi, și Supă de mentă crudă și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește untul într-o oală mare grea peste mediucăldură.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des,până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 6-8 minute.
Adăugați 2 căni de bulion și dați la fiert.
Adăugațimazăre, reduceți focul și fierbeți ușor până la delicat, aproximativ 5 minute pentru mazăre proaspătă, aproximativ 2 minute pentru congelat.
Adăugați pătrunjel,mentă și restul de 2 căni de bulion în oală. Pur și simplu se toarnă într-un blender sau cu o imersiuneblender, subțierea cu apă dacă supa este de asemeneagros, până la omogenizare. Se condimentează supa cu sareși piper.
Bateti CR fra fra fra fra fra si crema intr-un smallbowl pentru a amesteca.
Se serveste supa calda toppedwith arpagic, care trece CR fra fra mixturealongside pentru spooning peste.