Supă De Mazăre Mentolată

Supă De Mazăre Mentolată
Supa de mazăre mentolată este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 6. O porție conține 221 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, ceapă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Roșii Mentolate, Supă de mazăre și cartofi, și Supă de mentă crudă și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se topește untul într-o oală mare grea peste mediucăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des,până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați 2 căni de bulion și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Adăugațimazăre, reduceți focul și fierbeți ușor până la delicat, aproximativ 5 minute pentru mazăre proaspătă, aproximativ 2 minute pentru congelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre ProaspătăMazăre Proaspătă
5
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați pătrunjel,mentă și restul de 2 căni de bulion în oală. Pur și simplu se toarnă într-un blender sau cu o imersiuneblender, subțierea cu apă dacă supa este de asemeneagros, până la omogenizare. Se condimentează supa cu sareși piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Bateti CR fra fra fra fra fra si crema intr-un smallbowl pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Se serveste supa calda toppedwith arpagic, care trece CR fra fra mixturealongside pentru spooning peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista