Supa de mazăre divizată cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 209 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, OS de șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Supă De Mazăre Divizată Cu Aragaz Lent, Aragaz lent supă de mazăre împărțită cu șuncă, și Supă De Mazăre Divizată Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția șuncii, în aragazul lent de 4 până la 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Adăugați șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
3
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore sau până când mazărea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
4
Scoateți șunca din aragaz; așezați pe scândură. Trageți carnea din oase, folosind 2 furculițe; aruncați oasele și pielea. Se amestecă șunca în supă. Se amestecă bine înainte de servire.