Supă de mazăre cu Foie Gras

Supă de mazăre cu Foie Gras
Supa de mazăre cu Foie Gras este o fără gluten, fără lactate și primal supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 273 calorii. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de slănină, ulei de măsline, tulpină de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Foie Gras Au Torchon, și Foie Gras Și Turtă Dulce.

Instrucțiuni

1
Puneți mazărea într-o oală mare; adăugați apă rece pentru a acoperi cu 2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Lăsați să se înmoaie peste noapte.
3
Scurgeți mazărea; reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați apă laacoperiți ingredientele cu 2". Aduceți la fierbere pestefoc mediu-mic, amestecând des. Continuațigătit la foc mic, amestecând la fiecare 15 minute și ocazional degresând spumă de la suprafață, până când mazărea este aproape fragedă, 2-3 ore (Timpul va varia în funcție de vârsta mazării). Se condimentează cu sare. Simmerpână când mazărea este foarte fragedă, cu 15-45 de minutemai mult. Condimentează după gust cu sare și pepper.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Letcool ușor. Se răcește descoperit până se răcește, apoiacoperiți și răciți. Reveniți la foc mic înaintecontinuă.
7
Se condimentează cuburile de foie gras, dacă se utilizează, cusare; împărțiți între boluri încălzite. Se toarnă supa fierbinte peste cuburi și se lasă să stea până când foie grasis s-a încălzit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie GrasFoie Gras
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
8
Stropitcu ulei; se presara cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Subţire-Subţire-
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista