Supă de mazăre cu Foie Gras

Supă de mazăre cu Foie Gras
Supa de mazăre cu Foie Gras este o fără gluten, fără lactate și primal supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 273 calorii. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de slănină, ulei de măsline, tulpină de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Foie Gras Au Torchon, și Foie Gras Și Turtă Dulce.

Instrucțiuni

1
Puneți mazărea într-o oală mare; adăugați apă rece pentru a acoperi cu 2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Lăsați să se înmoaie peste noapte.
3
Scurgeți mazărea; reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați apă laacoperiți ingredientele cu 2". Aduceți la fierbere pestefoc mediu-mic, amestecând des. Continuațigătit la foc mic, amestecând la fiecare 15 minute și ocazional degresând spumă de la suprafață, până când mazărea este aproape fragedă, 2-3 ore (Timpul va varia în funcție de vârsta mazării). Se condimentează cu sare. Simmerpână când mazărea este foarte fragedă, cu 15-45 de minutemai mult. Condimentează după gust cu sare și pepper.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Letcool ușor. Se răcește descoperit până se răcește, apoiacoperiți și răciți. Reveniți la foc mic înaintecontinuă.
7
Se condimentează cuburile de foie gras, dacă se utilizează, cusare; împărțiți între boluri încălzite. Se toarnă supa fierbinte peste cuburi și se lasă să stea până când foie grasis s-a încălzit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie GrasFoie Gras
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
PolonicPolonic
8
Stropitcu ulei; se presara cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista