Supă de mazăre cu Foie Gras
Supa de mazăre cu Foie Gras este o fără gluten, fără lactate și primal supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 273 calorii. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de slănină, ulei de măsline, tulpină de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Foie Gras Au Torchon, și Foie Gras Și Turtă Dulce.
Instrucțiuni
Puneți mazărea într-o oală mare; adăugați apă rece pentru a acoperi cu 2".
Lăsați să se înmoaie peste noapte.
Scurgeți mazărea; reveniți la oală.
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și slănina.
Adăugați apă laacoperiți ingredientele cu 2". Aduceți la fierbere pestefoc mediu-mic, amestecând des. Continuațigătit la foc mic, amestecând la fiecare 15 minute și ocazional degresând spumă de la suprafață, până când mazărea este aproape fragedă, 2-3 ore (Timpul va varia în funcție de vârsta mazării). Se condimentează cu sare. Simmerpână când mazărea este foarte fragedă, cu 15-45 de minutemai mult. Condimentează după gust cu sare și pepper.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Letcool ușor. Se răcește descoperit până se răcește, apoiacoperiți și răciți. Reveniți la foc mic înaintecontinuă.
Se condimentează cuburile de foie gras, dacă se utilizează, cusare; împărțiți între boluri încălzite. Se toarnă supa fierbinte peste cuburi și se lasă să stea până când foie grasis s-a încălzit, aproximativ 2 minute.
Stropitcu ulei; se presara cu piper.