Supă de mazăre, carne de vită și orz

Supă de mazăre, carne de vită și orz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mazărea despicată, carnea de vită și supa de orz. O porție conține 431 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.87 pe portie. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de sare kosher grosieră, orz perlat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Mazăre Și Orz Verde, Supă de mazăre împărțită cu orz și șuncă {aragaz lent}, și Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz.

Instrucțiuni

1
Ulei de căldură într - un 9-la 10-qt. oală la foc mediu-mare. Condimentează carnea de vită cu 1 1/2 linguriță. sare și 1 linguriță. piper, apoi maro pe toate părțile în două loturi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa, prazul, păstârnacul, țelina și restul de 3 1/2 linguriță. sare și 2 lingurițe. pepper. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Întoarceți carnea de vită în oală și adăugați mazăre despicată, fasole lima și 4 qts. apă. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și gătiți, neacoperit, 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Mazăre împărțităMazăre împărțită
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați orz și fierbeți 45 de minute. Amestecați morcovii și gătiți încă 20 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Revista