Supă de mazăre, carne de vită și orz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mazărea despicată, carnea de vită și supa de orz. O porție conține 431 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.87 pe portie. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de sare kosher grosieră, orz perlat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Mazăre Și Orz Verde, Supă de mazăre împărțită cu orz și șuncă {aragaz lent}, și Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz.
Instrucțiuni
Ulei de căldură într - un 9-la 10-qt. oală la foc mediu-mare. Condimentează carnea de vită cu 1 1/2 linguriță. sare și 1 linguriță. piper, apoi maro pe toate părțile în două loturi. Pune deoparte.
Adăugați ceapa, prazul, păstârnacul, țelina și restul de 3 1/2 linguriță. sare și 2 lingurițe. pepper. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute. Întoarceți carnea de vită în oală și adăugați mazăre despicată, fasole lima și 4 qts. apă. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și gătiți, neacoperit, 1 oră, amestecând ocazional.
Adăugați orz și fierbeți 45 de minute. Amestecați morcovii și gătiți încă 20 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper suplimentar.