Supă de linte și brânză elvețiană

Supă de linte și brânză elvețiană
Supa de linte și ciorbă Elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 232 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,3 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă de linte și brânză elvețiană, Supă De Linte Cu Brânză Elvețiană, și Ciorbă de linte roșie și ciorbă Elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați lintea cu apa, bulionul și 1 1/2 lingurițe de sare și dați la fiert. Acoperiți parțial și gătiți la foc moderat până când lintea este abia fragedă, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, încălziți cele 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa, piperul zdrobit și un vârf de sare și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste ușor, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Adăugați usturoiul și coriandrul și gătiți timp de 1 minut. Adăugați treptat frunzele de smog și gătiți, amestecând ocazional, până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chard ElvețianChard Elvețian
5
Adăugați smogul la linte, acoperiți parțial și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 15 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper. Puneți supa în boluri, condimentați cu piper și ulei de măsline și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
LinteLinte
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Chard ElvețianChard Elvețian
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista