Supă de linte roșie și spanac
Ciorba de linte roșie și spanac este o fără gluten și vegan felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 60 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, spanac, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, Salată de linte-spanac curry cu creveți, și Supă De Linte Cu Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală de supă.
Se adauga ceapa si saut-ul la foc mediu pana devin aurii.
Adăugați lintea și 6 căni de apă și aduceți la foc mic. Se amestecă 1 linguriță de pudră de curry, se acoperă și se fierbe foarte ușor timp de 35 până la 40 de minute.
Când lintea este moale, amestecați spanacul și verificați consistența. Dacă supa este prea groasă, adăugați aproximativ 4 cană de apă. Condimentați cu sare și pudră suplimentară de curry, dacă doriți.
Se fierbe încă 5 minute. Dacă timpul permite, lăsați supa să stea pe foc timp de aproximativ o oră pentru a dezvolta aroma.
Încălziți după cum este necesar înainte de servire.
Supă de linte roșie și spanac (această pagină)
Salată de varză roșie, morcov și caise (pagina 3
Cartofi la cuptor sau la microunde
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
De la Gourmet Vegetarian cu 5 ingrediente de Nava Atlas. Drepturi de autor (c) 2001 de Nava Atlas. Publicat de Broadway Books.Nava Atlas este autorul a nouă cărți de bucate, inclusiv cartea de bucate a familiei vegetariene, Gourmet-ul Vegetarian cu 5 ingrediente și supe vegetariene pentru toate anotimpurile. Locuiește în regiunea Hudson Valley din New York împreună cu soțul ei și doi fii adolescenți (toți vegani).