Supa de linte roșie vegană ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 299 calorii, 4G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă de la Toțiretetele au 714 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, coriandru, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Curățați Supa De Linte Roșie De Morcov Și Ghimbir, Supă De Linte Vegană, și Supă De Linte Vegană Condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu și gătiți ceapa, ghimbirul, usturoiul și schinduful până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Amestecați lintea, dovlecelul și coriandrul în oală. Se amestecă apa, laptele de cocos și pasta de roșii. Condimentează cu pudră de curry, piper cayenne, nucșoară, sare și piper. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți 30 de minute sau până când lintea și dovlecelul sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Lapte De Cocos
Pudră De Curry
Pasta De Tomate
1 Kg Tortillas De Maíz
Linte
Nucșoară
Piper
Suc De Fructe
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura