Supa de linte-orz ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 214 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, bere, orz perlat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de linte și orz, Supă De Orz De Linte, și Supă de orz, spanac și linte.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați prazul în tigaie; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați bulion, 1 cană de apă și bere; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
Bere
4
Adăugați morcovul tocat și următoarele 8 ingrediente (prin frunze de dafin); reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute. Se amestecă linte; acoperiți și gătiți 30 de minute. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Linte
Morcov
5
Așezați 1 1/2 cană de amestec de bulion într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează. Întoarceți amestecul în piure în tigaie și amestecați sare. Readuceți amestecul la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute sau până când se încălzește bine, amestecând ocazional.