Supă De Linte Neagră

Supă De Linte Neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de linte neagră. Această rețetă servește 4. O porție conține 317 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, bulion de legume, păstăi de cardamom și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Supă De Linte Neagră Cu Piper Negru Și Semințe De Chimen, Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, și Supă De Legume Cu Linte Neagră.

Instrucțiuni

1
Într-o oală, acoperiți lintea, cardamomul și ghimbirul feliat cu 1 inch de apă. Aduceți la fierbere și gătiți la foc moderat până când lintea începe să se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
LinteLinte
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți lintea și transferați-o într-un castron; aruncați cardamomul și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
LinteLinte
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Topiți 3 linguri de unt în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul tocat și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, 8 minute. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați coriandrul, chimenul, cayenne și garam masala și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
6
Adăugați bulionul, roșiile și lintea în oală și dați la fiert la foc mare. Se fierbe la foc moderat până când lintea se înmoaie și supa s-a îngroșat, aproximativ 1 oră. Se amestecă restul de 2 linguri de unt și se condimentează cu sare. Se toarnă în boluri și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
LinteLinte
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista