Supă De Linte Indiană

Supă De Linte Indiană
Supa de linte indiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 442 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,59 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Persoana 161 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de turmeric, stoc de legume, curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă De Linte Roșie Condimentată Indiană, Supă De Linte De Inspirație Indiană, și Dal de spanac și roșii (supă de linte indiană) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate91
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista