Supă De Linte Grecească

Supa de linte grecească ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 584 calorii. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 439 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, rozmarin, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Supă De Linte Grecească Lemony, Supă de linte grecească cu Pita prăjită, și Supă de linte grecească (falsuri) pentru Miercurea Cenușii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați lintea într-o cratiță mare; acoperiți cu 1 inch de apă.
Se pune la foc mediu-mare și se aduce la fierbere; gătiți timp de 10 minute, apoi scurgeți lintea într-o strecurătoare.
Se usucă cratița, se toarnă 1/4 cană ulei de măsline și se pune la foc mediu.
Adăugați usturoiul, ceapa și morcovul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Se toarnă linte, 1 litru de apă, oregano, rozmarin și frunze de dafin. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Se amestecă pasta de roșii și se condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți până când lintea s-a înmuiat, 30 până la 40 de minute, amestecând ocazional.
Adăugați apă suplimentară dacă supa devine prea groasă.
Stropiți cu 1 linguriță ulei de măsline și oțet de vin roșu după gust.