Supă De Linte Grecească

Supă De Linte Grecească
Supa de linte grecească ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 584 calorii. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 439 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, rozmarin, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Supă De Linte Grecească Lemony, Supă de linte grecească cu Pita prăjită, și Supă de linte grecească (falsuri) pentru Miercurea Cenușii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați lintea într-o cratiță mare; acoperiți cu 1 inch de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se pune la foc mediu-mare și se aduce la fierbere; gătiți timp de 10 minute, apoi scurgeți lintea într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
3
Se usucă cratița, se toarnă 1/4 cană ulei de măsline și se pune la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați usturoiul, ceapa și morcovul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Se toarnă linte, 1 litru de apă, oregano, rozmarin și frunze de dafin. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
LinteLinte
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ApăApă
6
Se amestecă pasta de roșii și se condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți până când lintea s-a înmuiat, 30 până la 40 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pasta De TomatePasta De Tomate
LinteLinte
7
Adăugați apă suplimentară dacă supa devine prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SupăSupă
8
Stropiți cu 1 linguriță ulei de măsline și oțet de vin roșu după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru Greek. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care îl puteți încerca este Skouras Saint George Agiorgitiko. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista