Supă De Linte De Dovleac Curry
Nevoie de o supă fără gluten și vegană? Supa de linte de dovleac curry ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 2,13 USD pe porție. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați linte, pudră ușoară de curry, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Încercați Supă de linte roșie și dovleac, Supă De Linte Roșie Cu Curry, și Supă De Linte Cu Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o oală medie cu un strat subțire de apă.
Adăugați ceapa și gătiți la foc mediu timp de 2 minute.
Adăugați usturoiul, apoi continuați să gătiți până când ceapa este translucidă și toată apa a fost absorbită.
Adăugați bulion, linte și măr și dați la fiert. Odată ce fierbe, acoperiți și reduceți focul la mediu. Continuați să gătiți până când lintea este portocalie și moale, aproximativ 7-10 minute. Se amestecă dovleacul și condimentele. Reduceți căldura la minim și gătiți încă 5 minute, amestecând pentru a încorpora toate ingredientele.
Adăugați sare, piper și piper cayenne după gust.
Stropiți cu melasă de rodie înainte de servire.Informații Nutriționale
39gfibre dietetice13gzahăruri12gproteine14g