Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de linte cu aragaz lent. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 246 calorii, 17g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână cuburi de bouillon cu aromă de pui, conserve de roșii, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 90%. Încercați Supă De Linte Cu Aragaz Lent, Supă De Linte Cu Aragaz Lent, și Tocană de cartofi dulci și linte cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 1/2 sau 4 litri, combinați toate ingredientele, cu excepția roșiilor, spanacului și iaurtului; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 8 până la 9 ore.
3
Cu aproximativ 5 minute înainte de servire, amestecați roșiile în supă. Capac; gatiti inca 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
4
Chiar înainte de servire, îndepărtați și aruncați frunzele de dafin. Top porții individuale cu 1/4 cană de spanac și 1 lingură de iaurt.