Supa de linte, bile de curmale, salata de țelină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 12 și costă $1.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 373 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă caldă, ulei de măsline extravirgin, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de curmale și țelină, Supă de țelină și păstârnac cu ceapă verde-bile Matzo de mărar, și Salată De Linte, Rucola Și Rădăcină De Țelină Cu Caviar Francez.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mic. Pune deoparte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Puneți pasta de roșii și 7 litri (6,6 kilograme) de apă rece într-un vas mare nereactiv la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Bateți ocazional pe măsură ce apa fierbe, apoi reduceți focul pentru a menține un fierbere blând și gătiți timp de aproximativ 1 oră sau până când s-a redus cu aproximativ un sfert. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Scoateți de pe foc dacă ceapa nu este gata.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Între timp, clătiți bine coriandrul și pătrunjelul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
5
Tăiați ceapa în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Puneți bucățile într-un robot de bucătărie și pulsați până devin o ciupercă.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
7
Adăugați cât mai multe ierburi se potrivesc în robotul de bucătărie. Pulsați mașina, adăugând cantități mici de apă rece, dacă este necesar, pentru a permite lamei să se rotească. Pe măsură ce ierburile scad în volum, adăugați ierburile rămase și frunzele de țelină și continuați să pulsați. Opriți-vă din când în când pentru a răzui părțile laterale cu o spatulă de cauciuc și amestecați ierburile pentru a le redistribui. Rulați mașina timp de până la 10 minute, până când amestecul este aproape lichefiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paine Pentru Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
8
Transferați amestecul într-o cratiță mare și amestecați amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Adăugați restul de 5 căni (1,2 kilograme) apă rece la ceapă și aduceți la fierbere ușoară la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți ușor aproximativ 1 oră sau până când lichidul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
10
Amestecați amestecul de ceapă în oală, reveniți la foc mic și gătiți timp de 1 1/2 până la 2 ore, degresând orice impurități care se ridică la vârf, până când supa s-a redus cu aproximativ o treime până la puțin peste 4 litri (4 kilograme).
Tăiați o fantă longitudinală pe o parte a fiecărei date, Deschideți-o așa cum ați face o carte și îndepărtați groapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Date
2
Tăiați curmalele pe lungime în jumătate, apoi tăiați fiecare jumătate pe lungime în 4 benzi. Folosind vârful degetelor, modelați fiecare bandă într-o minge aspră. Dacă țineți partea pielii orientată spre exterior, mingea va fi mai puțin lipicioasă și se va ține mai bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Date
3
Se toarnă un bazin puțin adânc de ulei de măsline într-un castron mic. Frecați puțin din ulei pe centrul unei palme, puneți o minge de curmale pe ea și folosiți degetul arătător al celeilalte mâini pentru a rula curmala într-o minge netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Date
Drajeuri Perle Albe
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Puneți mingea în vasul cu ulei și repetați cu restul curmalelor, adăugând mai mult ulei în vas, după cum este necesar, pentru a menține bilele de curmale acoperite. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Date
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Puneți lintea într-o cratiță, adăugați 6 căni (1,4 kilograme) apă rece și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti lintea timp de 10 pana la 12 minute, amestecandu-le din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Între timp, umpleți un castron mare cu apă rece. Gustă o linte. Când au început să se înmoaie, dar sunt încă ferme în centru, scurgeți-le într-o strecurătoare cu ochiuri fine, clătiți-le cu apă rece și scufundați-le în vasul cu apă rece până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Îndepărtați tulpinile de țelină exterioare dure și rezervați-le pentru o altă utilizare. Ciupiți frunzele de pe tulpinile interioare și așezați frunzele într-un castron cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Tăiați tulpinile în zaruri de 1/8 inch; ai nevoie de 1 cană (120 grame).
3
Puneți țelina tăiată cubulețe într-un castron mic, aruncați cu uleiul de măsline și pătrunjelul și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Odată ce supa s-a redus, adăugați lintea; păstrați cald la foc mic.
Bateți împreună făina, apa și drojdia într-un castron mic și lăsați să stea la temperatura camerei până se spumează și clocotește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Șoptind constant, adăugați amestecul de făină în supă, apoi amestecați cu o lingură de lemn cu fund plat, răzuind fundul oalei, în timp ce aduceți supa la foc mic la foc mediu. (Căldura mare ar putea face ca făina să se lipească de fundul oalei.) Fierbeți supa ușor, amestecând des, timp de 10 minute. Condimentează după gust cu sare, scoate supa de pe foc și amestecă sucul de lămâie.
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Scurgeți și uscați frunzele de țelină. Folosind 2 linguri de supă, formați salata de țelină într-o formă de quenelle sau fotbal și așezați-o spre marginea fiecărui bol de supă. Stivați aproximativ 8 bile de întâlnire alături de fiecare quenelle. (Dacă ajungeți cu bile de curmale suplimentare, păstrați-le la frigider și adăugați-le în salate.)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Extras din Mourad: noul marocan de Mourad Lahlou. Drepturi de autor 2011 de Mourad Lahlou; fotografii drepturi de autor 2011 de Deborah Jones. Publicat de Artisan, o divizie a Workman Publishing Company, Inc.